tiistai 30. lokakuuta 2012

Odotusta...

Tästä se lähtee... eli eka postaus ikinä!

Tänne kirjoitellaan säännöllisesti tai vähemmän säännöllisesti paimensukuisen lapinkoiramme Sagan kuulumisia ja arjen askareita, kuvamateriaalilla höystettynä. Ja ehkäpä myöhemmin myös hieman harrastusjuttuja, mutta siitä tarkemmin tuonnempana.

Viime viikonvaihteeseen mahtui kaikenlaista: ensilumi (!!!!!), lenkkeilyä pitkästä aikaa ei niin mutaisessa ja rapaisessa metsässä, ja sunnuntaista maakuntamatkailua Tampereelle. Ajeltiin tapaamaan koko perheen voimin mahdollisesti tulevan pörröisen joululahjan emää Okraa, sekä tietenkin sen omia ihmisiä. Okran pentublogia pääsee tutkimaan tästä. Kova myllerrys kävi äitikoiran masussa, joten eläväistä sakkia on varmasti luvassa. Toivottavasti sieltä putkahtaisi myös meille sopiva pikkuriiviö... :) Jännitys on jo hirmuinen, ja odottavan aika niin kovin pitkä!

2 kommenttia:

  1. Vai tällaista. :) Onnittelut mahdollisesta uudesta joulutulokkaasta! Hauska sitten päästä seuraamaan Okran pennun elämää täältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia - on kyllä ihan paras joululahja ja ajoituskin mitä sopivin :) Ja blogia tulee varmaan päiviteltyä aika tiuhaan tahtiin kunhan uusi perheenjäsen saapuu :)

      Poista