sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Etukevät ja takatalvi

Ei ole hetkeen kerennyt blogia päivittämään, mutta täältäpä pesee!

Talvi oli kyllä ehkä ankein ikinä, ja hetken viihtynyt etukevät sai tällaisen paatuneen talvi-ihmisenkin odottamaan kesää - eikä muistu ihan heti mieleen, että sellaista olisi aiemmin tapahtunut ;) Pistetään siis kurjan talven piikkiin sekin mielenvikaisuus! Eilen lauantaina leuka meinasi tipahtaa lattialle, kun aamulla ikkunasta vilkaistessa huomasi maailman hieman muuttuneen edellispäivästä. Koirat pääsivät tietysti heti aamusta pihalle rälläämään, ja niille ainakin sään muutos tuntui maistuivan. Etupiha muistutti vielä perjantaina suunnilleen hevosaitausta, sen verran oli koirien talven riekkumiset mutauttaneet maata... eli ihan kiva että lumi peitti mokoman rumuuden edes hetkeksi. Joutunee vähän taas heittelemään ruohonsiementä, kunhan tuo kevät nyt kunnolla ilmaantuu.

Laitetaas sitten vähän talven räpsyjä näytille:

2 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia veljeksistä ja Sagasta. Ja ei tuosta Velho-pihanvartijasta voi sanoa kuin huokaus mikä komistus, nuo viimeiset kuvat on kyllä tosi hienoja :) Mut kyl ne vaan kumpikin Velho ja Eppu muuttuu koko ajan aikuisen koiran näköisemmiksi. Komistuvat kaiken aikaa kumpikin :)

    Täällä kans on otettu riemu irti lumesta, taitaa olla eniten lunta tän talven osalta nyt tällä hetkellä! Pörrötyksiä sinne lumessa rällääjille!

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä se melkoisen komea pihanvartija on :) Ja vartiopaikaksi on nyt vakiintunut tuo pöytä, jolta on vissiin hyvät näkymät koko valtakuntaan ;D

    VastaaPoista