perjantai 18. tammikuuta 2013

Junailua ja ulkoilua

Täällä on jatkettu harjoituksia samaan tyyliin kuin viime viikollakin. Joka päivä ollaan käyty ulkoilemassa ja ihan hihnalenkeilläkin, ja hyvin tuo Velho-epeli kyllä alkaa kytkettynä kulkea ja ottaa myös ihan oma-alotteisesti kontaktia. Tietää siis jo selkeesti, että taskut on nameja pullollaan, ja niitä heruu kehujen kera kun vähän silmiin napittaa ;) Ohikulkijoita vähän vielä jännitetään, ja sitten tietty pöhistään ja vähän päristäänkin ohikulkeville koirille. Ollaan nyt vielä toistaiseksi otettu ihan kunnolla etäisyyttä, ja namibaarit aukeaa jo ennen varsinaista ohitusta. Kyllä se siitä, paljon vaan treeniä! Luopumista ollaan myös alettu harjoittelemaan, niin sitä voisi sitten soveltaa vaikka noihin ohituksiinkin.

Eilen nautiskeltiin lumisesta metsästä oikein olan takaa, ja tänään tehtiin pieni pyrähdys junalla. Käveltiin Kyrölän seisakkeelle ja ajeltiin siitä Järvenpään asemalle josta sitten käppäiltiin takaisin kotiin. Juna ei jännittänyt kaveria kyllä yhtään, tyytyväisenä istuskeli penkillä ja katteli maisemia. Katotaan mitä tuumii sunnuntaina kun tehdään vähän pidempi junamatka; meinattiin nimittäin lähteä vähän stadiin rälläämään!



















3 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia maailmanmatkaajasta ;) Kovasti samoissa hommissa ja samalla elämän asenteella tuntuu menevän koko sisaruslauma :) Ja voi kun ne kasvaa hurjasti, Velhosta on jo tullut ihan iso poika ja hurmaatte varmaan viikonloppuna koko stadin :)

    VastaaPoista
  2. Joo katotaan miten monta metriä päästään kerralla liikkumaan, kun Velho kerää hirmuiset fanijoukot ;)

    VastaaPoista
  3. Unnan omistajilla tuntuu olevan ihan ongelma tuon kanssa, kun melkein jokainen pysähtyy ihastelemaan neitiä ja se kun on vielä älyttömän sosiaalinen tapaus ja oikein itte menee ihmisten eteen räpyttelemään pitkiä silmäripsiä ;) Ei meinaa heidän porukalla tulla kävelystä yhtään mitään ;) Tekin varmaan pääsette tätä kokemaan! :) Niin joo ja esim. Wikstenin Janika kyseli, että mihis päin Suomen maata se Velho on suuntautunut.. ihailijoita taitaa riittää! ;)

    VastaaPoista