tiistai 5. helmikuuta 2013

Velho 13 viikkoa

Velho vietti lauantaina taas "synttäreitään" Eppu-veljen kanssa rälläten pellolla ja metsässä. Pojilla oli tosi hauskaa, etenkin kun tällä kertaa oli vähän enemmän lääniä missä temmeltää. Eikä ollut enää kovin paljon kokoeroakaan; hyvin on siis Velho ottanut kiinni isoveljeä! Eppu on kyllä edelleen melkoinen karvaturri verrattuna Velhoon, ja sen (sekä vaalean värin) takia varmaan näyttääkin isommalta. On se kyllä aikamoinen komistus, ei mikään ihme että kerää huomiota ihmisten ilmoilla! ;)

Sunnuntaina kävi vieraita synttärikahveilla, ja Velho sai hirmuisen kasan uusia hienoja leluja, jotka olivat kaikki niin kivoja että piti yrittää samanaikaisesti leikkiä niillä kaikilla. Velholta lämpimät kiitokset 'isoäidille' tuliaisista!













4 kommenttia:

  1. Voi poijaat ku näyttää olleen hauskaa! ;) Ja ei tosiaan tuota kokoeroa oo enää paljoa!! Kova on kisaaminen kumpi selättää kummankin ;) Pitää kyl saada tässä lähiaikoina pentutreffit järkättyä ennen kuin apinat kasvaa niin isoiksi, että hävittävät Okrankin ihan kokonaan! :D

    VastaaPoista
  2. Koirajoogat (doga?) meneillään noissa viimesissä kuvissa!

    VastaaPoista
  3. En olekaan pitkään aikaan tsekkaillut teidän blogia, viimeksi silloin, kun odottelit Velhoa saapuvaksi. Bongailin tuossa äkkiseltään, että taidatte asua Järvenpään tienoilla? Pitäiskö järkätä serkkupuolille pentutreffit, kun mulla on täällä Keravalla vielä yksi Ursan pennuista (Ritu) vailla omaa ihmistä, voin siis vielä vähän aikaa leikkiä vielä pennun omistajaa ja sosiaalistaa pentua elämään. ;) Okran pentuja ei tullut nähtyä lopulta Katjan tykönä, mutta jos näin jälkijunassa niitä voisi bongailla. ;) Velho vaikuttaa reippaalta koiran alulta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, hyvä kun näin jälkijunassa bongailee kommentteja ;) Laitoinpa sulle sähköpostia!

      Poista