sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Velhotus 4kk

Eilen Velho juhlisti 4kk-synttäreitään, ja vuorossa oli myös pentukurssin toka tunti. Kerrattiin edellisen tunnin asioita, ja alettiin uutena treenata katsekontaktia liikkeessä, seuraamista sekä maahanmenoa liikkeestä. Velholla sivulletulokin alkaa jo sujua oikein kivasti, ja namiakin ollaan jo ruvettu häivyttämään pois kädestä liikkeen ohjausvaiheessa.

Pentukurssin jälkeen suunnitelmissa olisi varmaan junnukurssi, jossa jatketaan toko-alokasluokan liikkeitä, treenataan toisten koirien ohittamista, sekä syvennytään mahdollisiin murkkuiän ongelmiin (niitä odotellessa!). Ilmoittauduttiin myös PLS:n järkkäämälle tokokurssille, joka alkaa huhtikuussa, ja jonka pitää ihan huippukouluttajat: Pekka Korri ja Riitta Jantunen-Korri, jotka myös kasvattavat työlinjaisia bordercollieita. Ja mikä parasta, niin Eppu on tulossa samalle kurssille! :)

Perjantaina käytiin taas rokotuksissa, ja vaaka näytti Velhon kohdalla 10,1 kg. Olisin odottanut vähän enemmän, kun pari viikkoa sitten oli jo sen 9,4-9,5kg, mutta toisaalta ihan hyvä että kasvutahti on vähän hidastunut - ei sekään ole hyvä jos liian nopeasti kasvaa. Raajojen venymisestä huomaa parhaiten miten paljon Velho on kasvanut, ei ole enää mikään pentupallero. Ja päässä komeilee tosi hieno karvahattu, lappalaispennun takatukka! ;)



Maahanmenoa liikkeestä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti