maanantai 11. maaliskuuta 2013

Pentutreffeilyä

Sunnuntaina pidettiin pitkään odotetut pentutärskyt, kun Katja ja Mikko ajelivat Okran ja Vilman kera viikonlopuksi Helsinkiin treffaamaan Vilman velipoikia (ja muitakin sukulaisia samalla reissulla). Velho ja Eppu ovatkin treffailleet useaan otteeseen, mutta muistivat selkeästi myös Vilman, ja Vilma muisti veljet! Heti laitettiin hurjat pörröpainit käyntiin, eikä kukaan jäänyt alakynteen, vaan kolmen kimppa oli varsin tasapuolista riekkumista. Saga ja Okra antoivat kakaroiden rällätä, ja hengailivat mukana aikuismaisen arvokkaina. Tosin keskenään isot tytöt olivat vähän napit vastakkain, ja yhdessä käänteessä ottivatkin yhteen sen verran rajusti että väliin piti mennä ihan fyysisesti. Onneksi ei kuitenkaan ehtinyt sattua mitään vakavampaa kummallekaan; Sagalle tuli alahuuleen pikku vekki, ja kuonon päässä on ihan pieni naarmu. Toivottavasti Okraltakaan ei pärästäpäin löytynyt kummempia vammoja, näitä sattuu kun tapahtuu! ;)

Pennuilla oli kuitenkin kivaa, ja hyytymisen merkeistä huolimatta riekkumista jatkettiin vielä sisätiloissakin, kun ulkoilun jälkeen poikettiin meille kahville.

Kiitoksia visiitistä Katjalle, Mikolle ja Elinalle, hauskaa oli! :) Toivottavasti ensi kerralla joukkoon liittyisi myös Unna-sisko, ja parhaassa tapauksessa Ronski-isäkin!






Takaa-ajoa


Äiti tulee!


Velhon ja Epun yhteinen tahti








Vilman upeat silmät

8 kommenttia:

  1. Huippukuvia, joista huokuu rälläämisen meininki. :) Tyypeillä on ollut nastaa! Hauska katsoa kuvia, kun on nyt nähnyt sekä Velhon, että Vilman. Ehkä vielä joku päivä näen vielä Eppuakin livenä. :) Ihania lumikuvia kyllä!

    p.s. Ritu voisi tulla riekuttamaan Velhoa taas joku päivä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ilman muuta riekkurehvataan taas, ja ties vaikka Eppukin pääsis mukaan :) Mua kiinnostais muuten se Sipoonkorpi katsastaa joskus itsekin, kuulostaa hyvältä mestalta!

      Poista
    2. Se onkin. :) Lähdetään sinne kimpassa joku päivä, vaikka makkaranpaisto- tai muulla evästelymeiningillä, siellä ois nimittäin siihenkin mahdollisuus.

      Poista
  2. ...Vilman irvistys on parissa kuvassa petomaisen hurrrrrja...

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, oli kyllä hauskaa koko meidän sakilla ja tuhina kuului auton takaa koko matkan takas kotiin! ;) Kiitos teillekin viikonloppuriekkumista! Ja tosiaan otetaan pian uudestaan toivottavasti Unnan ja Ronskin kera :) Niin joo eipä meiltäkään mitään tuon kummempaa löytynyt.

    VastaaPoista
  4. Täälläkin oli loppupäivän aika väsähtänyttä sakkia ;) Ja hyvä juttu ettei Okrallekaan tullut sen isompia vammoja!

    VastaaPoista