tiistai 26. helmikuuta 2013

Treffit sukulaistytön kanssa

Eilen Velho pääsi treffaamaan serkkupuoli Ritua (Omituinen Tunturirisakas). Velholla ja Ritulla on siis yhteinen isoäiti Luna. Susanna (kennel Omituinen) ajeli Ritun kanssa junalla Järvenpäähän, ja räkänokat saivat viettää oikein hauskan aurinkoisen talvipäivän riekkutuokion. Leikki oli mukavan tasaväkistä, ja kuukautta nuorempi Ritu osasi hienosti pitää puolensa. Ihana pieni pirpana! Kiitokset Ritulle & Susannalle, toivottavasti treffataan jatkossakin! :)

Lisää juttua ja kuvamatskua löytyy Susannan blogista :)
Rantapuistossa sunnuntaina
Puurokattilan esipesu

5 kommenttia:

 1. Oli kyllä kivaa! Otetaan ihmeessä uusiksi. :) Hyviä ilmeitä olet sinäkin kaksikosta saanut kaapattua. :)

  VastaaPoista
 2. Voi tuota Velhon takatukkaa!!! Aivan mahtava!!! :D ja hauskasti on alkanut vaalea karva levitä silmien ympärillä. Teillä tosiaan näytti olevan kivaa Ritun kans ja ylpeä saat olla Velholiinista, kun niin taitavasti osasi leikkiä pikkuisen kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Se on kyllä aika komea! :) Ja kyllä Velho on tosi taitava kaikin puolin, ylpeä saa olla kasvattajakin ;)

  VastaaPoista
 4. Jep, ylpeitä ollaan ;D Ja jos nyt kuvat ei han hirveesti valehtele, niin ei se Velho sitten kuitenkaan ihan hirvittävän suuri ehkä olekaan, jos vertaa noihin ihaniin Sagan pentukuviin :) Ihana koipeliini, pörrötukka Saga 4-kuisena! :)

  VastaaPoista
 5. Juu, mun mielestä Sagakin kyllä oli suht iso pentu, harmittaa kun en ole laittanut painoja ylös. Onhan se nyt aikuisenakin aika järkäle, kun painaa sen reilu 19 kg - ja silti hoikka kuin mikä :) Isot luut, heh... tai muskelit ;)

  VastaaPoista