sunnuntai 6. tammikuuta 2013

9-viikkoisen viikonloppu

Pieni koiranalku on saanut viikonlopun aikana paljon uusia elämyksiä. Eilen vietettiin Velhon 9-viikkoissynttäreitä oikein isommalla porukalla, kun äiti, sisko ja veli tulivat kyläilemään. Pääsivät sentään näkemään vähän pörröpainiakin visiitin aikana, vaikka Velho väsähtikin edellisen riekkumisen jäljiltä just sopivasti vähän ennen vieraiden saapumista ;) Sagakin on nyt viikonlopun aikana innostunut oikein kunnolla tuosta painimisesta, ja tajuaa kyllä selvästi että toinen osapuoli on vielä pentu, eikä sitä sovi ihan kohtuuttoman rajusti retuuttaa.Vaikka on tuo Velho sellainen remupetteri, ettei juuri alakynteen jää muutenkaan!

Naapurin kissa (toinen niistä) sen sijaan on Velhon mielestä tosi pelottava ilmestys, mikä lie mörkö joka vaan istua törröttää tummanharmaassa pörröturkissaan ja tuijottaa silmät kiiluen. Varmaan maakin jäätyy ikiroutaan semmoisen otuksen alla! Sille piti rähistä ja haukkua vallan hurjasti, ja kovin lähelle mokomaa kuvatusta ei tehnyt mieli mennä ainakaan ensikohtaamisella.






"Mikäs hirvee turjake täällä makaa?!? Oli mikä oli, hengiltä se pitää ottaa ja äkkiä!!!"

Eilen ja tänään aamulla vedettiin myös sängyssä hirmuiset matsit, ja siellähän sitä onkin mukava painia pehmoisella alustalla. Velho on kyllä melkoinen jätkä, se nimittäin hyppäs jo sänkyynkin! Ja myös alas sieltä!! Jälkimmäisessä tapauksessa ehti itse jo säikähtääkin, mutta tyyppi päätyi sulavasti tassuilleen kuin vanha tekijä. Onneks on matala sänky! Ja sänkyyn kun päästiin, niin sinnehän sitä myös jäätiin - ipana nukkui koko yön vuorotellen Sampon tai mun tyynyllä, pään takana tuhisten :)

Pihalla ihmetellään kovasti kaikenlaisia ympäristön ääniä, ja tiellä jos joku suvaitsee kulkea niin juostaan kauheeta vauhtia oven eteen ulkoportaille pöhisemään. Kunnon vahtikoira siis!

Tänään ollaan autoiltu ja käyty tutustumassa uusiin ympäristöihin metsässä ja pellolla. Ja oli ihan mahdottoman hauskaa! Myös hiihtäjiä väijyttiin ensin kauempaa ja sitten ihan ladun vierestä, Velho taisi ajatella että onpas hullun näköistä menoa. Hevosiakin oltaisi menty kattomaan, mutta läheisessä aitauksessa ei sattunut olemaan yhtään yksilöä paikalla - joku toinen päivä siis uusi yritys ;)

Velho kulkee jo tosi hienosti hihnassa, huomaa että on saanut silläkin alueella treeniä jo kasvattajan luona :) Myös luoksetuloon otettiin vähän tuntumaa ulkoilun yhteydessä, ja aika innokkaasti kaveri kyllä tulla pyyhältää!











2 kommenttia:

  1. Hah, Velho tietää mitä pitää tehdä kun vieraita tulee! Silloin nukutaan! ;) Vilmalla on muuten ihan sama mieltymys nukkumisen suhteen, tyynyllä siellä pään ja seinän välissä tyynyn yläosassa. Mikähän siinäkin on :) Samikset mitkä samikset. Toivottavasti pääsette heppoja näkemään ja niille isottelemaan ;)

    VastaaPoista
  2. Se on varmaan viileä seinä (ja meillä sängynpääty) joka miellyttää, heti pitää vaihtaa toiselle puolelle kun paikka lämpiää liikaa ;)

    VastaaPoista