sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pentuleikkejä ja kaupunkikierroksia

Eilen oltiin koirakoulu Kompassin järkkäämällä pentuleikkitunnilla, jossa oli meidän lisäksi kolme pentua (isovillakoira, collie ja seropi). Siellä sitten saatiin riekkua sekä pareittain että koko porukalla, ja hauskaa tuntui olevan! Ohjaajakin kehui että Velho on ikäisekseen tosi rohkea pentu. Muut olivat vähän vanhempia, kun leikkitunti oli tarkoitettu 3-5kk ikäisille koirille - piti ihan etukäteen varmistaa että saako viedä 11-viikkoisen pikkuipanan, ja hieno juttu että onnistui! Voi olla että otetaan uusiksi jossain vaiheessa.

Tänään ajeltiin tosiaan junalla Helsingin ytimeen, ja käytiin siellä ihmettelemässä paikkoja. Junassa Velho oli taas tosi hienosti, vaikkei päästy edes istumaan. Tuli siis ihmispaljouteen totuttelua mukavasti jo matkalla. Rautatieaseman vieressä käytiin sitten pissalla, ja sitten käveltiin Kaivopihan kautta Stockalle, ja siellä sitä ihmettelemistä kyllä riittikin. Pää vaan pyöri villisti joka suuntaan, kun olisi pitänyt kaikkea katsella samanaikaisesti! Lemmikkiosastolta käväistiin kattelemassa leluja, ja  ostettiin pienet herkut mukaan. Vähän päristiin myös pehmolelu-rotikalle ja parille mittelspitzille ;) Ihailevia katseita Velho sai kyllä osakseen melkoisen määrän, ja jokunen uskaltautui tulla ihan ääneenkin ihastelemaan. Ihmeen moni jopa tunnisti lapinkoiraksi, vaikka tuli niitä husky-veikkauksiakin taas jokunen.

Kotimatkalla päästiin onneksi istumaan, ja Velhon teki ensin mieli hengailla junan ikkunalaudalla, mutta sitten väsy voitti ja nukahdettiin nätisti penkille. Ei olis malttanut ollenkaan lähteä junasta pois, kun oli niin mukava nukkumapaikka ;)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti