keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Leikkejä ja oppimista

Tällä viikolla Velhon kanssa onkin sitten treenailtu koirana olemisen alkeita; oman nimen opetusta, kontaktia, luoksetuloa, hihnakäyttäytymistä ja ohittamista, yksinoloharjoituksia ja ympäristökasvatusta. Ja tietysti leikitty joka käänteessä! Intoa ja älliä tyypillä riittää loputtomiin, joten kaikki yhdessä tekeminen on ihan hirmuisen kivaa!! Kaikessa tohinassa Velhon korvatkin on nousseet pystyyn, vaikka vasen vielä välillä lurpahteleekin :)

Ulkoiltu on myös sekä Sagan kanssa että erikseen, ja harjoiteltu ihmisten ja toisten koirien ohittamista. Velhoa joutuu välillä vähän odottelemaan ja houkuttelemaan, kun kaveri istahtaa ihmettelemään maailman menoa kesken lenkin ;) Eilen kävelin ipanan kanssa eläinkauppaankin, josta piti katella jotain väliaikaista pantaa (Sagan vanha panta on vielä ihan aavistuksen liian iso), mutta mukaan tarttuikin valjaat!

Tänään oltiin Järvenpään keskustassa ihmettelemässä kauppoja ja ihmisiä ja muuta hälinää. Junia pitäisi myös mennä bongailemaan, ja siitä seuraavana askeleena ihan junamatkallekin. Ja sitten tietysti Helsingin keskusta pitää katsastaa, siellä kun hälinää ja uusia juttuja riittää enemmän kuin tarpeeksi. Ainakin Stockalle saa viedä koiria, ja Kampin keskukseen voi mennä kuljeksimaan - siellä on Sagankin kanssa käyty.

Lauantaina tulee Velhon velipoika Eppu riekkutreffeille, odotellaan innolla! ;) Mitenhän hirveän iso pörrökasa siitä on jo kasvanut näinkin lyhyessä ajassa!

Alla vielä kuvasaastetta tältä viikolta.








 Velho osasi loitsia ikitarttumistaian sanomalehteen, 
pitäähän vessan seinätkin vuorata kunnolla!

Taisteltiin hanskasta...

...ja maisteltiin hirvenkylkeä.
 
Hanskaleikki jatkuu!




Velho valloitti Järvenpään ytimen.




Autossa on mukavaa... toistaiseksi matkustetaan pelkääjänpaikan jalkatilassa, 
koiraverkko kun vielä uupuu Accordista.

1 kommentti:

  1. Velho se vaan komistuu komistumistaan, sydäntensäkijä pitkine ripsineen ;) Melkoinen hurmuripoika siitä on kehittymässä niin ulkonäön kuin käytöksen suhteen :) Ja niin hienosti törötetään kaupungilla ;) Muuten Elina kertoi, että Napilla on ihan samanlaista tönöttämistä välillä! Mukavia riekkuhetkiä teille!

    VastaaPoista