perjantai 4. tammikuuta 2013

Tässä tulee Pippurivelho...

...eli Pippuri joka myös Velhona tunnetaan ;)

Epeli saapui siis eilen illalla uuteen kotiin, ja kyllä huomasi jo matkalla että tämä kaveri on nuoresta iästään huolimatta varsin tottunut autoilija. Kaikessa rauhassa vaan kellittiin apukuskin jalkatilassa sikeitä vedellen ja kaikesta päätellen vailla minkäänlaisia huolia. Rohkeutta löytyy muutenkin kuin pienestä pitäjästä; ei Sagaakaan ujostellut yhtään kun pihalla ensi kertaa kohtasivat. Ja leikiksihän ne laittoivat saman tien, ilman sen kummempia tervehdysrituaaleja!

Sisään kun päästiin, niin Velho reippaasti kävi tutkimassa kaikki paikat mihin vain pääsi, ja sitten sai taas painiottelut jatkua. Ihmeen paljon sitä virtaa riittikin, eikä meinannut loppua näkyä riekkumiselle. Vaikka pistäydyttiin vielä pikaisesti naapurissa näyttämässä perheenlisäystä "isovanhemmille", niin ei sekään paljon heilauttanut saatika väsyttänyt, vaan sama hurja meno jatkui taas kotona. Nälkähän siinä hötäkässä tuli, ja ruoka maistui vallan mainiosti jo ekana iltana!

Ensi hetkistä vähän kuvamatskua alla:








Yökin meni tosi hienosti, pari kertaa Velho kävi piippailemassa sängyn vieressä, mutta pienet silitykset antoivat nopean lohdun, ja sitten voitiin taas hyvillä mielin jatkaa unia. Saga nukkui koko yön sängyssä meidän välissä, ja Velho päätti vallata Sagan pedin :)

Aamulla käytiin sitten pihalla tarpeilla ja tietysti samalla myös riekkumassa. Sagan meno yltyi välillä niin hurjaksi, että Velho meinasi jo jäädä vähän jalkoihin, mutta eipä se siitä paljoa hätkähtänyt. Sisällä Saga leikkii paljon nätimmin, eikä tartte juurikaan komentaa. Velho sen sijaan on vähän väliä Sagaa haastamassa ja hyökkii päälle, melkoinen pieni kiusankappale! Etenkin pussihousut ja poskikarvat saavat hirmuista kyytiä. Pehmopalloja ja -rottia tykkäävät myös repiä yhdessä, ja Saga onkin jo ylpeänä esitellyt Velholle leluvalikoimansa - jakamisen iloa löytyy siis myös ;) Hienosti Velho osaa  rauhoittuakin, ja on tuossa jo makoiltu vieretysten kaikessa rauhassa. Saga tosin ei ole tottunut, että joku pikku räkänokka änkeää ihan kylkeen kiinni, joten hetken päästä tahtoo ottaa vähän etäisyyttä. Saa nähdä, eiköhän ne ennemmin tai myöhemmin jo nuku samassa läjässä :)








Kunhan nyt Velho ehtii kotiutua kunnolla, niin pitää sitten lähteä tutkiskelemaan lähiympäristöjä ja varsinkin metsää ja sen ihmeellisiä hajuja. Ja sitä ennen pitää jo alkaa treenailla luoksetuloa; tuossa omalla pihalla ipana pysyy kyllä ihan lähellä kokoajan, ja hirmusella kiireellä pyyhältää luokse jos lähtee askeleenkin eri suuntaan. Sagaa pitää myös seurata joka paikkaan, myös sisätiloissa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti