lauantai 26. tammikuuta 2013

Velho 12 viikkoa


Tänään epeli viettää 3kk-synttäreitään, ja sen kunniaksi ihmiset juhlivat kebabilla ja haukut saavat iltaruuaksi maistella lohiriisipuuroa.

Torstaina riekuttiin taas kavereiden kanssa, ja samana iltana oltiin Lauman pentuklubin ekalla luennolla (terveydenhoito ja ensiapu), johon ei tällä kertaa näyttänyt olevan kovinkaan tunkua, koska meidän lisäksi oli vain yksi pentu - mutta sepä sattumoisin olikin 7kk ikäinen lapinkoirapoika, joten mikäs sen hauskempaa. Faktahan on, että 1 lapinkoiranpentu >= vähintään 5 kpl vääränrotuisia ;) Seuraavalla kerralla on vuorossa pennun fysiologinen kehitys, toivottavasti sinne tulisi vähän enemmän jengiä!

Eilen oli tosiaan eka rokotusreissu, joka meni oikein hienosti. Tutkimuspöydällä oli vallan mukava istuskella ja mässäillä nameilla samalla kun lekuritäti tutki ja räpläsi joka puolelta. (Pöydällä oleiluun ollaan tietty perehdytty ihan testimielessä jo kotosalla, eikä sitä tarvinnut sen enempää edes harjoitella, kun kaveri ei ollut moksiskaan koko jutusta; häntä pystyssä vaan katteli että mikäs paikka se tämä on ja mitä kaikkea kivaa täältä löytyy - NAMIPURKKI AINAKIN, JEE!) Velho todettiin oikein terveeksi ja hyvällä mallilla olevaksi koiranaluksi. Piikkiä kakara ei edes huomannut, ja sai tietysti ell:n puolelta mahdottomasti kehuja myös rohkeudesta ja reippaudesta. Viralliseksi painoksi vaaka näytti tällä kertaa 7,6 kg.


 






"Mä annan sulle halin, koska oot mun palas kaveli!"

3 kommenttia:

  1. Kylläpä Sagaa naurattaa tossa kolmanneks viimesessä kuvassa!

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo juoksukuva! Teidän kakara ei näytä ihan yhtä psykopaatilta ku meidän ;) Ja tuo halauskuva on varsin söpö! :)

    VastaaPoista
  3. Ei ehkä näytä, mutta ainakin kuulostaa välillä ihan psykolta ;) Ja kyllä Sagaa tuppaa naurattamaan aika usein tollanen pöljä pieni apina!

    VastaaPoista